Sunday, February 26, 2006


Today aku tengah sibuk tiba-tiba zephyr datang dengan kreta. Cuma nak bayar rm satu yang aku dah lupa entah apa hutang itu. Kacau betul rm1 pun nak datang. lagi bayar rm 5 nak aku masuk rumah bayar baki dia. Nampak macam dia sangat KWAN JAN, tapi dia TAK TAHUKE MATA WANG MALAYSIA YANG RM SATU TU SANGAT KECIL? MACAM TU PUN NAK DATANG GANGGU. lain kali yamcha pun boleh belanja aku teh tarik lah. Tak matang langsung. Takut sangat orang berkira ngan dia. Katanya dia tak sama cam sengpoh. (menunjukkan kewibawaannya)

Then aku ajak dia yamcha. Kita plan nak pergi nathan corner yang banyak LUI tu pada pukul 10. dia tak tau jalan. So aku suruh dia ikut kreta akulo. Then ah dia tak jadi datang pukul 10 tapi 11. Kita memang nak keluar sekarang pasal boring. So nvm la we go sri petaling punya mamak tunggu dia. Dia sampai pukul 11.40. cis. Dah sampaije dah mula menunjuk-nunjuk yang dia drive 100kmp. Kita terus ketawa. Dahlah famous sbg 40kmp lagi datang lambat.

THen kita cakap apa-apa je dia akan POK JUI POK SIT JAT TAU JAT SAI. We all no syok liao. Dia tak perasan langsung yang kita dah bengang ngan sikap dia yang suka sangat menaikan harga diri lalu menekan kawan-kawannya. Menyampah betul. Now i baru faham perasaan si myrth. Aku pernah teragak yang mungkin pergaduhan myrth ngan zephyr to mungkin myrth siew hei. Aku paham now. I say soly here. Aku yang tengah bergaduh ngan true love aku tu tak nak kasi tau dia sebab tahulah dia suka put lang sui. Yang penting steve, keith, dan kent sudi dan telah mendengar keluhan ku. Aku tengah runsing, dia kat tepi asyik kata ' you nak sex only'(I felt disgrace). Aku dah berubahlah diu, i no longer like MMJ or gila sex. Zephyr lagi CHUISUI yang dia ada byk awek pikat dia dan dia menolak semuanya. CHUI DOU HANG HANG AH. kita tak caya langsung. ada orang kau maybelah coz semua orang memang pernah kena KAU. Yang byk orang pikat dia tu...tengok muka tahula tak mungkin.(cara ejekan belajar dari Zephyr)

Tiba-tiba zephyir merungut yang tempat ni takde amoi. DIU! kalau bukan dia, kita dah pegi nathan corner dah. Lagi merungut kata takde benda nak buat. Kita kata play snooker zephyr muka masam, so kita kata pergi takei, Then dia kata dah lama KAIJOR. Tiu so what to do? stay at mamak chatinglo, malam-malam takleh buat apa. Tapi dia masih merungut boring. Macamlah kita tak boring. Then memang bosan ada dia kat sini yang apa pun tak nak. Dengar dia CHUISUI dan act like HOW CHI HOW LAN HAI KAM tapi apa pun tak tau, bertambah boringnya. Kita kurang bersuara berbanding dgn hari biasa kita meeting pasal setiap ayat pasti kena kutukan. So we all diam dan super boring.

so we wet until 2.30 liao really boring then wanna go home la. But he dun wan go home. Ejek kita KWAI JAI dan mengangkat dirinya yang macam sangat suka wet malam, tapi apa pun tak tahu. Then dia call myrth kata wanna go to his place TAKEI. DIU!marah betul kita. buat kita bosan ngan dia beberapa jam. buat kita tak jaDi main game. akhirnya dia sendiri pergi main game. CHA lAN DOU SAM SAM AH.

He ajak me go also, I ignored coz no mood with him aready. He say "u scared to drive far away rik?" (sedang mengangkat dirinya macam yang dia boleh pandu mana-mana ngan berani kot). Aku pun malas nak layan kawan cam ni dah. Aku kata "yes, im scare" then byebye. Masa bye bye pun zephyr nak cakap besar. katanya "ayy...im gonna speed 100kmp again...." (asyik membanga-bangakan diri) buat orang ketawaje. Zephyr memang terkenal sebagai pemandu yang paling lambat di kalangan kita. CHUI NGAU betul! benci tengok muka yang asyik LAN SING KAM itu.

Itu bukan perasaan akuje. Tapi semua yang terlibat pada malam tu. Aku yang selama ini suka bersabar dan tak suka bermusuh dan juga suka berpura-pura agree untuk elak perselisihan pun meletup gila babi. Aku tak nak berpura pura lagi. Aku nak menulis perasaanku yang boleh compress menjadi satu ayat...iaitu TAK TAHAN'

1 Comments:

Blogger your said...

phentermine nice :)

4:35 PM  

Post a Comment

<< Home